Microsoft Igniten heijastuksia

Microsoftin tekoälymatka: historiallinen käännekohta

Suomen myyntijohtajallamme Ossi Rajalalla oli marraskuussa etuoikeus matkustaa Seattleen ja osallistua Microsoft Ignite -tapahtumaan, joka oli tärkeä virstanpylväs IT-alalla. Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella piti inspiroivan puheen yrityksen tekoälymatkasta korostaen tekoälyavusteista tietojenkäsittelyä käänteentekevänä muutoksena. Hänen näkemyksensä tekoälystä, joka lisää työtämme ja tekee meistä inhimillisempiä, teki pysyvän vaikutuksen. Alla kuvataan joitain asioita, jotka nousivat hieman ylimääräiseksi:

Uraauurtavia innovaatioita Microsoft Ignitessa

Yksi merkittävimmistä uutisista oli Microsoftin oman ARM-prosessorin ja tekoälykohtaisen sirun lanseeraus. Nämä edistysaskeleet, jotka jo tukevat Microsoftin pilvipalveluita, edustavat nopeimpia luokkiaan ja symboloivat Microsoftin pyrkimystä kokonaisvaltaiseen teknologiaekosysteemiin

Microsoft Ignite esittelee tulevaisuuden Copilotilla

Toinen kohokohta oli Power Platformiin kuuluvan Copilot Studion esittely, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden integroida erilaisia ​​tietolähteitä. Tämä kehitys, joka säästää käyttäjiä jo yli 10 tuntia kuukaudessa, ei ainoastaan ​​korosta Microsoftin johtajuutta AI Copilot: vallankumouksellisessa alustassa.

Microsoftin Copilot, joka on nyt saatavilla kaikissa selaimissa, yhdistää saumattomasti yritysten ja julkiset toimialueet. Tämä tarkoittaa, että me Prog-IT:ssä neuvomme asiakkaitamme kuinka he voivat käyttää Copilotia tehokkaasti sekä yksityisissä että liike-elämässä.

Päivityksiä Microsoft 365:ssä ja tietoturva keskittyy

Päivitys Copilot for Microsoft 365:lle, joka käyttää nyt Microsoft Graphia tehokkaaseen tiedonhallintaan ja -hakuun, parantaa kykyämme tiedonhallinnassa ja asiakaspalvelussa. Lisäksi lanseerattiin Microsoft Security Copilot, kyberturvallisuutta vahvistava työkalu, joka on linjassa Prog-IT:hen keskittymisemme kanssa.

Tekoälyn lisäksi: Windows 365 ja SharePoint Premium

GPU-kiihdytetyn Windows 365:n ja Windows 11:n suoran VDI-käynnistyksen tuen myötä Microsoft avaa ovet edistyneemmille 3D-tehtäville ilman raskaita laitteistoja. SharePoint Premium on myös alkuvaiheessa, työkalu, jota Prog-IT:llä odotamme innolla.

Yhteenveto

Microsoft Ignite osoitti Prog-IT:lle valoisaa tulevaisuutta, erityisesti mitä tulee palveluidemme ja asiakassuhteiden parantamiseen. Tekoälyelementtien integrointi työkaluihin, kuten Visual Studio, Github ja Power Platform, mullistaa koodausprosessimme, dokumentaation ja testauksen. Näiden tiedonhallinnan ja tekoälyintegraation edistysten myötä näemme liiketoimintaprosesseissa muutosvaiheen, jossa tietoturvasta on tulossa yhä tärkeämpää. Prog-IT:llä olemme valmiita ottamaan johtoaseman tässä jännittävässä uudessa IT:n ja tekoälyn aikakaudella.

Share the Post: