Kyberturvapalvelut

INNOVATIIVINEN IT-KUMPPANI, JOHON VOIT LUOTTAA​

Infrastructur-Server-Switch-Firewall.jpg

Vahvista yrityksesi kyberturvaa

Kyberturvapalvelut ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Tietojärjestelmiä uhkaavat jatkuvasti erilaiset kyberhyökkäykset, joita on vaikea estää tai tunnistaa ilman asiantuntevaa tukea. 

Tuottamamme kyberturvapalvelut ja IT-ympäristökartoitukset pyrkivät varmistamaan yrityksesi datan ja järjestelmien suojauksen. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä, alan johtaviin teknologioihin pohjautuvia ratkaisuja. Ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat sitoutuneet pitämään yrityksesi suojassa ja karsimaan turhia riskejä.

Haluatko tietää, miten voimme auttaa yritystäsi suojaamaan sen tärkeimmät resurssit? Ota meihin yhteyttä tänään. 

Suoja kaikille laitteille ja käyttäjille

Kyberturvallisuuden rooli liike-elämässä korostuu entisestään digitaalisen kehityksen myötä. Yritysten perustoiminnot ovat yhä enenevissä määrin verkottuneita, mikä kasvattaa suojausta vaativien alueiden määrää. Kyberturvallisuuden ala on onneksi kehittynyt vastaamaan näihin uusiin haasteisiin, tarjoten monipuolisia ratkaisuja erilaisiin uhkakuviin.

Digitaalisen maailman muutokset ja tiukentuvat säännökset tuovat mukanaan uudenlaisia haasteita kyberturvallisuuden saralla.

Kyberhyökkäysten yleistyminen

Maailmanlaajuisesti kyberhyökkäykset ovat arkipäivää ja niitä tapahtuu jatkuvasti. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat erityisen alttiita näille hyökkäyksille. On vain ajan kysymys, milloin hyökkäys kohdistuu mihinkin organisaatioon.

Digitalisaation vaikutukset

Verkkoon kytkettyjen laitteiden määrän kasvu lisää mahdollisten hyökkäysreittien määrää. Vaikkapa kodin älylaitteet tai erilaiset sensorit voivat muodostaa turvallisuusriskin, joka voi vaarantaa koko yrityksen toiminnan.

Kyberhyökkäysten monimuotoisuus

Kyberhyökkäykset eivät aina kohdistu tiettyihin, ennalta määriteltyihin kohteisiin. Ne voivat olla laajoja ja satunnaisia, kohdistuen useisiin yrityksiin samanaikaisesti. Hyökkäysten tarkoitus voi vaihdella taloudellisesta hyödystä yksinkertaiseen häiriköintiin tai strategisen tiedon keräämiseen. Tämä tarkoittaa, että jokainen organisaatio voi olla potentiaalinen kohde, riippumatta siitä, onko sillä näennäisesti arvokasta tietoa vai ei.

Lisäksi on tärkeää huomioida, että kyberturvallisuuden strategiat ja teknologiat kehittyvät jatkuvasti. Yritysten on pysyttävä ajan tasalla uusimmista turvallisuusratkaisuista ja -käytännöistä, jotta ne voivat suojautua tehokkaasti nykypäivän monimutkaisia kyberuhkia vastaan. Yhteistyö alan asiantuntijoiden kanssa on avainasemassa, kun pyritään varmistamaan, että yrityksen tietoturva on kattava ja ajanmukainen.

Turvaa yrityksellesi SECaaS-palvelulla

Etsitkö tehokasta tietoturvaratkaisua yrityksellesi? Palvelumme SECaaS (Security As A Service) tarjoaa kokonaisvaltaisen suojan IT-ympäristöllesi. Asiantuntijatiimimme yhdistää osaamisensa Microsoft 365:n turvallisuusominaisuuksiin luoden tehokkaan puolustuslinjan, joka minimoi kyberuhkien riskit. Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia turvallisuudestasi, jotta voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Teemme myös ympäristökartoituksia, joissa pyrimme tunnistamaan haavaittuvuuksia. IT-ympäristön tietoturvakartoituksen yhteydessä toimitamme selkeät toimenpidelistaukset tunnistettujen haavoittuvuuksien ja tietoturva-aukkojen korjaamiseksi ennen kuin ne pääsevät aiheuttamaan vakavia haittoja. Kuljemme asiantuntevana kumppaninasi joka askeleella pitäen liiketoiminnalle kriittisen IT-ympäristön toiminnassa ja turvassa! 

Valmiina, kun sinäkin olet

Kyllästyttääkö jatkuva tietoturvan ympärillä vatvominen ja eikö aika riitä seurata mitä milloinkin pitäisi päivittää ja suojata erityisesti? Ota yhteyttä, niin annamme sinulle selkeän palvelulupauksen tietoturvanne tilan kehittämisestä ja käyttäjien kouluttamisesta – kaikki järkevään kiinteään kuukausihintaan.

Palvelun tuottamisessa mukana