Maaliskuu Prog-It:ssä

Maaliskuun aikana jatkoimme Prog-It:ssä IT-palveluiden kehittämistä ja parantamista, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät asiakkaidemme odotukset. Keskittymisemme järjestelmäkehitykseen, turvallisuuteen ja kestävyyteen ovat avainkomponentteja, jotka tekevät meistä strategisen kumppanin IT-alalla. Tässä ovat joitakin kuukauden kohokohtia:

Järjestelmäkehitys

Maaliskuussa keskityimme edelleen palveluihimme järjestelmäkehityksen alueella. Ne on suunniteltu auttamaan yrityksiä olemaan pioneereja omilla alueillaan optimoimalla prosesseja ja luomalla innovatiivisia ratkaisuja. Maaliskuussa tiimimme työskenteli fullstack-kehityksen parissa, joka integroi frontend- ja backend-puolen luomaan monipuolisia ja mukautettavia ratkaisuja. Ohjelmoijamme, jotka ovat taitavia kielissä kuten JavaScript, Python ja .NET, tukevat asiakkaidemme visioita ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Turvallisuus palveluna (SECaaS)

SECaaS on ainutlaatuinen palvelu, jota me Prog-It:ssä ylpeänä tarjoamme, erityisesti keskittyen Microsoft 365 -turvallisuuteen. Maaliskuussa jatkoimme asiakkaidemme IT-ympäristöjen vahvistamista kyberuhkia vastaan. Käyttämällä edistyneitä turvallisuustoimintoja Microsoft 365:ssä varmistamme, että asiakkaidemme laitteet, tiedot ja käyttäjät ovat suojattuja. Kattava otteemme SECaaS:ssa tarkoittaa, että tarjoamme luotettavan puolustuslinjan jatkuvasti muuttuvia kyberuhkia vastaan.

Kestävyys ja IT-elinjakson hallinta

Kestävyys on enemmän kuin vain trendi; se on välttämättömyys tämän päivän liikemaailmassa. Kiertotalouden IT-elinjakson hallintametodimme tarkoittaa, että kun yrityksen IT-laitteisto on palvellut alkuperäisen tarkoituksensa, kierrätämme sen uudelleenkäyttöön. Tämä prosessi ei ainoastaan säästä kustannuksia, vaan myös vähentää ympäristövaikutuksia. Älykkään leasingin ja innovatiivisten uudelleenkäyttöstrategioiden avulla varmistamme, että jokainen laite säilyttää arvonsa pidempään ja edistää kestävämpää tulevaisuutta.

Yhteenveto

Maaliskuu oli tuottelias kuukausi meille Prog-It:ssä, jossa jatkoimme tarjontamme vahvistamista järjestelmäkehityksen, turvallisuuden ja kestävyyden alueilla. Palvelujemme ja ratkaisujemme avulla autamme asiakkaitamme ei ainoastaan kohtaamaan tämän päivän haasteet, vaan myös valmistautumaan tulevaisuuteen. Prog-It:n ollessa IT-kumppanisi, voit olla varma, että IT-ympäristösi on turvallisissa käsissä, valmiina tämän päivän ja huomisen tarpeisiin.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!