Mitä tapahtui joulukuussa Prog-IT:ssä?

IT-konsultointipalvelut: Vahvistamisen ja joustavuuden kuukausi

Joulukuu Prog-It:ssä on ollut merkittävän vahvistumisen aikaa IT-konsultointipalveluissamme. IT-asiantuntijamme, jotka ovat erikoistuneet rooleihin kuten IT-päällikkö, IT-teknikko, verkkoteknikko, järjestelmänvalvoja ja käyttöteknikko, ovat auttaneet optimoimaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Olemme ylpeitä joustavasta lähestymistavastamme, jossa mukaudumme asiakkaidemme dynaamisiin tarpeisiin, mikä tekee meistä luotettavan kumppanin modernissa liikemaailmassa.

Juttu sanomalehdessä “Dagens industri”

Ylpeä hetki Prog-It:lle tässä kuussa oli, kun toimitusjohtajamme Mirza Muhic haastateltiin Dagens industri -lehdessä. Hän kertoi, kuinka Prog-It haastaa toimialan normit lopettamalla määräaikaiset työsopimukset ja pyrkimällä jatkuvasti parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä innovatiivisella teknologialla. Sitoutumisemme olla proaktiivinen ja monipuolinen IT-kumppani on johtanut merkittäviin menestyksiin ja tunnustuksiin.

Kestävyys ja ympäristö keskiössä

Pyrimme kestävyyteen ja olemme ottaneet merkittäviä askeleita IT-varallisuuden hallinnassa. Olemme käyttöönotaneet kiertotalouden elinkaaren prosessin laitteille kuten PC:lle, Macille, Androidille ja iOS:lle, jossa ne kunnostetaan ja valmistellaan uusiin tehtäviin käytön jälkeen. Tämä menetelmä vähentää jätettä ja optimoi investointeja, mikä heijastaa sitoutumistamme ympäristötietoisuuteen.

Kiitollisuus ja antaminen

Vuoden loppuessa haluamme ilmaista syvimmän kiitollisuutemme kumppaneillemme ja asiakkaillemme. Tuenne on ollut ratkaisevaa menestyksemme kannalta. Joulun hengessä olemme päättäneet tukea vähäosaisia alueellamme paikallisen seurakunnan kautta, mikä on ilmaus yrityskulttuuristamme, joka arvostaa yhteiskunnallista sitoutumista.

Valoisa tulevaisuus

Odotamme innolla jatkavamme matkaamme yhdessä teidän kanssanne ensi vuonna. Toivotamme kaikille IT-alalla rauhallista ja tapahtumatonta lomakautta, hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta täynnä iloa, rauhaa ja onnea.

Kiitos upeasta vuodesta, ja tavoitellaan yhdessä uusia korkeuksia vuonna 2024!

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!