Microsoft Copilot

Nopeuta ja tehosta työskentelyä

Microsoft Copilot logo

Microsoft 365 Copilot

Copilot on tekoälyllä toimiva avustaja, joka tehostaa ja nopeuttaa Microsoft 365 sovelluksissa, asiakirjoissa ja kokouksissa työskentelyä. Copilotin avulla luot esimerkiksi yhteenvetoja palavereista, kategorisoit ja järjestät tietoa, hallitset sähköposteja helpommin sekä saat tukea ideointiin ja uuden luomiseen. Copilot integroi tietosi Microsoft Graph ja Microsoft 365 -sovelluksiin ja -palveluihin käyttäen suuria kielimalleja.  

Päivittäinen avustajasi kaikille Microsoft 365 -sovelluksille

Microsoft Word

Copilot auttaa tehostamaan Word-dokumenttien luomista edistyneiden kirjoitusaputoimintojen avulla. Se ehdottaa lauseita, auttaa tekstin jäsentelyssä ja jopa luo sisältöehdotuksia annettujen aiheiden perusteella.

Microsoft Excel

Excelissä Copilot muuttaa tapaasi työskennellä datan parissa. Se auttaa analysoimaan monimutkaisia tietojoukkoja, luo yhteenvedot ja visualisoinnit sekä tarjoaa oivalluksia, jotka auttavat tekemään datalähtöisiä päätöksiä.

Microsoft PowerPoint

Luo visuaalisesti houkuttelevia PowerPoint-esityksiä Copilotin avulla. Se ehdottaa asetteluja, auttaa sisällön järjestämisessä ja antaa jopa ehdotuksia siitä, miten välität viestin parhaalla mahdollisella tavalla.

Microsoft Outlook

Outlookissa Copilot auttaa hallitsemaan sähköpostiasi tehokkaammin. Se ehdottaa vastauksia, auttaa suodattamaan ja priorisoimaan saapuvia viestejä sekä muistuttaa sinua tärkeistä tehtävistä tai tapaamisista.

Microsoft Teams

Copilot voi olla tärkeässä roolissa parantamassa Teams-työskentelyä. Se voi tehdä kokouksista yhteenvedot, ehdottaa toimenpiteitä keskustelujen perusteella ja auttaa järjestämään ja priorisoimaan tehtäviä tiimissäsi.

Microsoft OneDrive

SharePointiin ja OneDriveen integroituna Copilot auttaa järjestämään tiedostoja, asiakirjoja ja muita resursseja. Se ehdottaa parempia tapoja jäsentää tietoja sekä helpottaa tiedon saatavuutta ja jakamista organisaatiossa.

Tietoturvallista työskentelyä Microsoft 365 -ympäristössä

Tietoturva ja yksityisyys säilyy, sillä Copilot noudattaa olemassa olevia velvotteita ja integroituu orgasaation käytäntöihin. Copilotin käyttöönotto edellyttää tietoturvavaatimusten täyttämistä.    

Mitä tarvitsette, jotta voitte aloittaa Copilotin hyödyntämisen? 

  • Windowsin ajantasainen versio 
  • Tietoturvavaatimusten täyttäminen 
  • Asianmukaiset lisenssit

Autamme yritystäsi vastaamaan Copilotin käyttöön tarvittaviin vaatimuksiin ja olemme tukena joka askeleella.  Microsoft Solutions -kumppanina toimitamme yritykselle lisenssit ja koulutuksen Microsoftin maailmaan. 

Hyödy Copilotista ja muista fiksuista ratkaisuista avullamme!

Ota yhteyttä ja löydämme teille parhaan ratkaisun tehostaa työtä ja hallinnoida sitä.