SECaaS

INNOVATIIVINEN IT-KUMPPANI, JOHON VOIT LUOTTAA​

Resourcing

Mikä tarkoittaa SECaaS?

 SECaaS on lyhenne sanoista Security As A Service. 

Suuri osa yrityksistä keskittää palveluitaa ja tietoja Microsoft alustoille, jotka tarjoavat nykyään valtavan määrä erilaisia suojaustapoja ja tietoturvaa. Ongelma jota palvelumme on ratkaisemassa, on näiden tietoturvapalveluiden käyttöönotto. Enää ei ole varaa olla välittämättä oman yrityksen tietoturvapaveluiden tilasta.

Kokonaisvaltainen suoja IT-ympäristöllenne

SECaaS:n avulla tarjoamme kokonaisvaltaista suojaa IT-ympäristöllenne. Ymmärrämme liiketoimintakriittisten tietojenne ja ohjelmistoinfrastruktuurinne suojaamisen tärkeyden jatkuvasti kehittyviltä ja yhä monimutkaisemmilta hyökkäyksiltä. Yhdistämällä asiantuntemuksemme Microsoft 365:n turvallisuusominaisuuksiin luomme tehokkaan puolustuslinjan, joka minimoi kyberhyökkäysten ja tietomurtojen riskit.

Suoja kaikille laitteille ja käyttäjille

SECaaS:n avulla varmistamme, että päätelaitteenne ja käyttäjänne identiteetit ja pilvipalvelut ovat suojattuja riippumatta siitä, missä niitä käytetään. Palvelumme kattaa joukon turvatoimenpiteitä tietokoneidenne, kannettavien laitteidenne ja mobiililaitteidenne suojaamiseksi, olivatpa ne sitten toimistossa, matkalla tai kotona. Soveltamalla edistyneitä turvallisuuskäytäntöjä ja valvomalla laitteitanne reaaliajassa varmistamme, että uhat tunnistetaan ja käsitellään välittömästi.

Tehokas suoja yritystiedollenne

Tiedämme, kuinka tärkeitä yritystietonne ovat, ja SECaaS:n avulla asetamme turvallisuuden etusijalle. Toteuttamalla useita suojakerroksia, mukaan lukien salaus, monivaiheinen tunnistaminen, suojaamme tietonne luvattomalta pääsyltä ja tietovuodoilta. Suoritamme myös säännöllisiä varmuuskopioita varmistaaksemme, että tietonne ovat turvassa ja saatavilla tarvittaessa.

Asiantuntijat suojaamassa liiketoimintaanne

Valitessanne SECaaS:n Prog-It:ltä saatte etuna työskennellä kokeneen turvallisuusasiantuntijoidemme tiimin kanssa. Olemme Microsoft 365:n turvallisuuden asiantuntijoita ja pysymme jatkuvasti ajan tasalla uusimmista uhista ja turvallisuustrendeistä. Asiantuntemuksemme yhdistettynä Microsoft 365:n turvallisuusominaisuuksiin tarjoaa teille kattavan turvallisuusratkaisun.

Panosta turvallisuuteenne SECaaS:n avulla

Turvallisuus on kriittinen tekijä kaikille yrityksille, riippumatta koosta ja toimialasta. SECaaS:n avulla tarjoamme teille mahdollisuuden panostaa turvallisuuteenne yksinkertaisella, tehokkaalla ja kustannustehokkaalla tavalla. Suojaamalla laitteenne, käyttäjänne ja yritystietonne proaktiivisesti voitte minimoida kyberhyökkäysten riskit ja pysyä askeleen edellä.

Valitse SECaaS Prog-It:ltä ja anna meidän huolehtia tietoturvasta, kun keskitytte ydinliiketoimintaanne. Ota yhteyttä meihin tänään keskustellaksesi turvallisuustarpeistanne ja siitä, mikä tänään askarruttaa tiedon suojaamisessa.

Valmiina, kun sinäkin olet

Kyllästyttääkö jatkuva tietoturvan ympärillä vatvominen ja eikö aika riitä seurata mitä milloinkin pitäisi päivittää ja suojata erityisesti? Ota kontaktia, niin annamme sinulle selkeä palvelulupauksen tietoturvanne tilan kehittämisestä ja käyttäjien kouluttamisesta – kaikki järkevään kiinteään kuukausihintaa.