Microsoft 365 yrityksille

"INNOVATIIVINEN IT-KUMPPANI, JOHON VOIT LUOTTAA"​

Microsoft-Solutions-partner.png

Microsoft 365 käyttöpalvelut

Oletteko jo hyödyntäneet kaikkia 365-palvelun ominaisuuksia yrityksessänne? Monissa yrityksissä on vielä potentiaalia ottaa alusta tehokkaammin käyttöön. Jos ette ole varmoja, onko kaikki optimoitu toiveidenne mukaan, otattehan yhteyttä. Laadimme teille suunnitelman palvelun tehokkaasta käyttöönotosta ja tarjoamme tarvittavan tuen hankkeeseenne. Tarjoamme yrityksellenne Microsoft-lisenssit sekä Azure-palvelut ja opastamme lisensoinnin prosessissa. Tunnistamme, että jokaisen yrityksen tarpeet ovat yksilöllisiä. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja varmistaaksemme, että saatte maksimaalisen hyödyn palveluistanne. Haluamme olla enemmän kuin pelkkä jälleenmyyjä – tavoitteenamme on toimia pitkäaikaisena kumppaninanne, joka tukee teitä IT-ympäristönne optimoinnissa ja auttaa saavuttamaan liiketoimintatavoitteenne.

Olipa kerran pilvipalveluiden maassa

Kaukana pilvipalveluiden maassa, oli yritys nimeltään Asiakas Oy. Yritys halusi liittyä maailmaan, jossa kaikki työskentelivät yhdessä, joustavasti ja tehokkaasti – maailmaan nimeltä Microsoft 365. Mutta Asiakas Oy oli eksynyt, hukassa laajassa digitaalisessa viidakossa, ymmärtämättä mistä aloittaa tai miten navigoida.

Eräänä päivänä, iso paha hukka, joka kulki nimellä Tietovaje, lähestyi Asiakas Oy:n perustajaa. “Ilman tietoa ja suojaa,” hukka murisi, “minä tuhoan liiketoimintasi.” Asiakas Oy:n perustaja oli peloissaan ja epätietoinen, eikä hän tiennyt miten suojautua isoa pahaa hukkaa vastaan. Juuri kun kaikki näytti menetetyltä, Prog-IT astui esiin. Tämä rohkea ja viisas IT-yhtiö sanoi: “Älä pelkää, Asiakas Oy. Minä autan sinua.” Prog-IT alkoi rakentaa tiilistä lujaa ja turvallista Microsoft 365 taloa Asiakas Oy:lle. Jokainen tiili edusti osaamista, tietoturvaohjeita, pilvipalvelun optimointia ja koulutusta.

Kun talo oli valmis, iso paha hukka yritti puhallella sitä nurin, mutta se ei hievahtanutkaan. Turvallinen ja vakaa, Prog-IT:n rakentama talo kesti kaikki puhurit ja sudet. Asiakas Oy:n perustaja oli kiitollinen ja sanoi: “Kiitos, Prog-IT, pelastit liiketoimintani.” Asikor Oy:n liiketoiminta kukoisti uudessa, tehokkaassa ja turvallisessa ympäristössä. Heidän työntekijänsä työskentelivät saumattomasti yhdessä, ja kaikki heidän tärkeät tiedot olivat suojassa.

Ja niin, pilvipalveluiden maassa, Asiakas Oy eli onnellisena ja menestyksekkäästi loppuikänsä, kiittäen Prog-IT:tä joka kerta, kun he muistelivat tuota pelottavaa päivää, jolloin iso paha hukka yritti viedä heidät.

Ja niin he elivät onnellisina elämänsä loppuun asti.

“Satu Asiakkaasta by ChatGPT”

Jos tarvitsette IT-tukea, Prog-It on täällä auttaakseen teitä!

Uskallatko ottaa seuraavan askeleen kohti tietoturvallista pilviympäristöä ja korkeampaa tietämyksen tasoa. Klikkaa alta.