PROG-IT OY:N KASVU JA KANSAINVÄLISTYMINEN KIIHTYVÄT – BOCAP MUKAAN VÄHEMMISTÖSIJOITTAJAKSI

Pääomasijoitusrahasto Bocap on tehnyt merkittävän vähemmistösijoituksen Prog-It Oy:öön tukeakseen yrityksen kasvun vauhdittamista ja kansainvälistymistä.

Prog-It Oy on kokenut IT-alan toimija, joka on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen tietoturvallisia IT-ympäristöjä sekä räätälöityjä pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Yhtiön laaja palveluportfolio ja asiakaslähtöinen toimintamalli ovat tehneet siitä asiakkaidensa luottokumppanin sekä Suomessa että Ruotsissa. Yhtiön kuluvan tilikauden liikevaihto tulee olemaan yli 12 miljoonaa euroa.

Bocapin sijoitus mahdollistaa Prog-It:n entistä nopeamman kasvun ja auttaa yritystä laajentumaan erityisesti vahvasti kasvavalla Ruotsin markkinalla, jossa yhtiö on saanut Dagens Industrin Gaselliyritys-statuksen. Sijoituksen turvin voidaan vahvistaa yrityksen edelläkävijäasemaa teknologisten innovaatioiden asiakaslähtöisessä soveltamisessa. Yhtiön kilpailukyvyn keskiössä on hyvin toimiva liiketoimintamalli, jolla on paljon potentiaalia ja jota voidaan skaalata haastavassakin taloudellisessa ympäristössä.

“Olemme ylpeitä voidessamme tukea Prog-It:n innovatiivista, kasvavaa ja asiakaslähtöistä liiketoimintaa”, toteaa Bocapin hallituksen puheenjohtaja ja perustajaosakas Julianna Borsos.

’’Prog-It on saavuttanut vahvan aseman yrittäjälähtöisesti. Nyt lähdemme kumppaniksi seuraavaan kasvuvaiheeseen toteuttamaan tiimin visiota pohjoismaiden johtavasta IT-yhtiöstä.”, sanoo Bocapin sijoitusjohtaja ja osakas Angelo Moita.

”Bocapin sijoitus on merkittävä virstanpylväs yrityksemme historiassa. Se antaa meille mahdollisuuden nopeuttaa kasvuamme ja laajentaa palveluitamme myös Suomen ulkopuolelle. Odotamme innolla uusia mahdollisuuksia, joita tämä yhteistyö tuo tullessaan.”, kertoo toimitusjohtaja Ville Seppälä, joka on myös Prog-It:n perustaja.

Osapuolet ovat sopineet, ettei järjestelyn muita yksityiskohtia julkisteta.

Read full english version here

Lisätietoja

Bocap

Julianna Borsos
hpj & perustajaosakas
+358 50 386 3530
julianna@bocap.fi

Prog-It Oy

Ville Seppälä
toimitusjohtaja & perustaja
+358 400 468 490
ville@prog-it.net