IT-infran ja tekniikan kehitys Stremetin liiketoiminnan tukena

Asiakkaamme Stremet Oy on kotimainen ohutlevyalan alihankintayritys, joka palvelee monien toimialojen levyosatarpeissa. Prog-It toimii Stremetin IT-kumppanina tarjoten kattavat IT-palvelut, tukipalvelut ja kehitysapua.

Prog-It on tuottanut todella käytännönläheistä palvelua. Kuunnellaan hyvin asiakasta ja hyvin käytännönläheisesti, joustavasti ja ratkaisukeskeisesti on päästy eteenpäin.

IT:n kehitys yrityskohtaisten tarpeiden pohjalta

Yhteistyö alkoi, kun Stremet etsi monipuolista kumppania IT:n kehityshankkeille. Prog-IT toimittaakin IT:n tukipalveluiden lisäksi Stremetille muun muassa tietoturvapalveluita, Microsoft 365 -lisenssit sekä teknologista kehitystä, joka vastaa yrityksen haasteisiin.  

“Prog-It on tuottanut todella käytännönläheistä palvelua. Kuunnellaan hyvin asiakasta ja hyvin käytännönläheisesti, joustavasti ja ratkaisukeskeisesti on päästy eteenpäin”, Stremetin toimitusjohtaja Mikko Fiskaali jakaa kokemuksiaan yhteistyöstä.   

Yrityksen arjen haasteisiin on haettu ratkaisuja teknologisen kehityksen kautta. Esimerkiksi työkalunhallintaan ja parempaan löydettävyyteen vastauksena toimii Prog-It:n kehittämä kustomoitu ratkaisu. Toisena kehitysprojektina on parhaillaan käynnissä infonäyttöjen kehitys, minkä tavoitteena on parantaa tiedonkulkua tehtaassa.

Hyvät yhteistyön rutiinit ja tiedonkulku

IT:n kehityksessä tiivis yhteistyö on onnistumisen avain. Fiskaali kiittääkin Prog-It:n tiimiä ratkaisuhenkisestä otteesta ja aktiivisesta viestinnästä. Säännölliset palaverit on koettu hyväksi käytännöksi käydä läpi kehitysprojektien tilanne, ajankohtaiset asiat ja ideat tulevaisuutta ajatellen. 

“Voin suositella Prog-It:tä hyvinkin laajasti vastaaville teollisuuden alan yrityksille kuten me. Silloin kun on vähän enemmän IT:n hallintaa, on Prog-IT varmasti hyvä kumppani”, Fiskaali suosittelee.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!