Prog-It Wolttisen ohjelmistokehityksen kumppanina

Wolttinen tuottaa älykkäitä autonlatausratkaisuja niin kotitalouksille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin.  Sähköautojen latausratkaisuihin keskittynyt Wolttinen tarvitsi kumppanikseen kokeneen ohjelmistokehittäjän konseptointiin ja järjestelmäkehitykseen.

Prog-It toimii ohjelmistokehityskumppanina, auttaen innovaatioiden tuomisessa kaikkien ulottuville. Prog-It:n kanssa yhteistyössä kehitetty järjestelmä on Wolttinen Oy:n toimitusjohtajan Perttu Pitkäsen mukaan keskeinen Wolttisen liiketoiminnalle. 

Prog-It Wolttisen ohjelmistokehityksen kumppanina

Wolttinen tuottaa älykkäitä autonlatausratkaisuja niin kotitalouksille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin.  Sähköautojen latausratkaisuihin keskittynyt Wolttinen tarvitsi kumppanikseen kokeneen ohjelmistokehittäjän konseptointiin ja järjestelmäkehitykseen.  Prog-It toimii ohjelmistokehityskumppanina, auttaen innovaatioiden tuomisessa kaikkien ulottuville. Prog-It:n kanssa yhteistyössä kehitetty järjestelmä on Wolttinen Oy:n toimitusjohtajan Perttu Pitkäsen mukaan keskeinen Wolttisen liiketoiminnalle. 

“Yhteistyö Prog-It:n kanssa on keskeistä liiketoiminnallemme. Löysimme nopeasti yhteisen sävelen”

Ketterä ohjelmistokehitys liiketoiminnan tukena

Sähköauton lataus on merkittävä sähkön kuluttaja ja siksi latausjärjestelmän hallinnointi ja säätömahdollisuus on keskeistä. Wolttisen Woltti-järjestelmän avulla voi hallinnoida latausta, laskutusta ja kuormaa kaikenkokoisissa latauskohteissa. Wolttisen innovatiivinen järjestelmä on kehitetty yhteistyössä Prog-It:n kanssa ketterin ohjelmistokehitysmenetelmin.

“Prog-It on ollut alusta lähtien mukana softakehityksessä. Töitä on tehty Agile-menetelmällä eli hyvin nopealla syklillä ja pienissä palasissa. Se on ainakin meidän tapauksessa ollut erittäin toimiva ratkaisu”, Perttu Pitkänen kertoo yhteistyöstä. 

Tuotekehityshankkeita on myös konseptoitu yhteistyössä. Wolttisen vahva visio ja kokemus alastaan yhdistettynä Prog-It:n teknologia-asiantuntijuuteen on mahdollistanut uusia ratkaisuja ja innovaatioita. Näistä yhtenä Pitkänen mainitsee sähkönmittausratkaisun. 

Tiivis yhteistyö jatkuu edelleen ja Wolttinen käyttää Prog-It:n ohjelmistokehityspalveluita liiketoiminnan kehityksen tukena. Pitkäsen mukaan on tärkeää, että kumppani jo tuntee heidän liiketoimintaansa ja ymmärtää alaa. 

“Yhteistyö Prog-It:n kanssa on aivan keskeistä liiketoimintamme kannalta. Kyseinen softa on tärkein kilpailuetumme markkinoilla, jotka kasvavat voimakkaasti”, Pitkänen summaa ja suosittelee palveluitamme myös muiden teknologiahankkeiden toteutukseen.  

 

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!