Uusi toimitusjohtaja Jani Lillberg

Tietotekniikkayhtiö Prog-It Oy (y-tunnus: 0968844-6) on nimittänyt toimitusjohtajaksi 1.9.2012 alkaen Jani Lillbergin (Syntynyt 3.8.77).

Lillberg on toiminut aikaisemmin IT -alan yrityksien johtotehtävissä noin 14 vuoden ajan. Lillberg siirtyi tehtävään Comparex Finlandin toimitusjohtajan tehtävistä.

Jani Lillberg

Nimityksellä Prog-It Oy hakee yhtiölle vahvaa kasvua IT –palveluntarjoajana.

Prog-It Oy Prog-It Oy:n liiketoiminta-alueita ovat ICT infran ylläpito, järjestelmäprojektit ja logistiikan erikoisjärjestelmät. Yhtiön tuotteina on esimerkiksi Transport –tuoteperhe.

Prog-It Oy on vakavarainen ja kannattava ICT-alan ammattilainen Helsingin talousalueella. Yhtiö työllistää noin 20 henkilöä. Yhtiön toiminta-ajatuksena on asiakkaan ohjaaminen tehostamaan liiketoimintaprosessejaan tietotekniikan avulla.

Arvoina yhtiöllä ovat pitkäjänteisyys, kohtuullisuus, positiivisuus, ihmisten arvostaminen, tuloshakuisuus ja vastuullisuus. Tärkeintä meille on pitää asiakaspalvelumme laatu ja asiakastyytyväisyys korkealla tasolla. Asiakastyytyväisyyttä mitataan säännöllisesti.

Yritys on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisomisteinen. Liiketoimintamme perustuu pitkäaikaisien asiakkuuksien kehittämiseen ja asiakassuhteita yritykseltä löytyy vuodelta 1994 asti. Lisätietoja, Ville Seppälä (omistaja), 0400468490 ja Jani Lillberg (toimitusjohtaja) 0400-776456.