Tietotekniikkayhtiö Prog-It Oy ostaa Salcom Group Oy:n IT-tukiliiketoiminnan

Prog-It Oy jatkaa kasvustrategiansa toteuttamista ostamalla Salcom Group Oy:n IT-tukiliiketoiminnot. Yrityskaupan myötä Prog-It Oy:n käyttö- ja tukipalvelut täydentyvät merkittävästi. Kaupan yhteydessä Salcomin asiantuntijatiimi siirtyy vanhoina työntekijöinä Prog-It Oy:n palvelukseen.

Hyvästä ja persoonallisesta palvelustaan tunnettu Prog-It kasvaa suunnitelmallisesti.

”Meillä on osaaminen ja resurssit palvella kaupassa siirtyviä asiakkaita entistäkin paremmin. Asiakastyytyväisyyden ollessa näinkin korkealla tasolla, uskomme pystyvämme nyt mukaan tulevien ihmisten kanssa rakentamaan Suomen parasta tukiyhtiötä” kertoo Prog-It:n toimitusjohtaja Jani Lillberg.

”Liiketoimintakauppa on toivottu kehityssuunta ammattilaisorganisaation uudeksi kodiksi. Kehittymismahdollisuuksia on jo nyt nähtävissä useita.” summaa Jani Närhi Salcom Groupista.

Prog-It Oy on suomalainen, yksityisomisteinen ja taloudellisesti vakaa IT-palvelutalo, joka työllistää 30 henkilöä. Yhtiön liikevaihto oli heinäkuussa päättyneellä tilikaudella runsaat 3 miljoonaa euroa ja tulos voitollinen. Yhtiö on perustettu vuonna 1994.

Lisätietoja:
Jani Lillberg, toimitusjohtaja, 0400 776 456, jani.lillberg@prog-it.net
Ville Seppälä, hallituksen puheenjohtaja, 0400 468 490, ville.seppala@prog-it.net