JMWGolin ja Prog-It: Strateginen IT-yhteistyö PR-maailmassa

JMWGolin on viestintä- ja PR-toimisto Tukholmassa, joka on lähes kahden vuosikymmenen ajan rakentanut, vahvistanut ja hoitanut asiakkaidensa viesintää, tärkeimpiä suhteita sekä auttanut heitä navigoimaan jatkuvasti muuttuvassa viestinnän ja median maailmassa.

Prog-It on JMW:Golinin IT-kumppani ja toimii heidän IT-osastonaan ja omistautuneena IT-managerinaan.  Prog-It  työskentelee sekä strategisesti että operatiivisesti kaikkien JMW Golinin IT-tarpeiden parissa. 

Täydet IT-palvelut ja kehitysyhteistyö Saxon kasvun tukena

Saxo-konsernin yhtiöt toimivat teollisuuden, terveydenhuollon tuote- ja laitekaupan, huoltopalveluiden sekä uuden kommunikaatioteknologian aloilla. Konsernissa on yhteensä noin 270 työntekijää, jotka työskentelevät kehityksen ja pitkäjänteisen liiketoiminnan rakentamisen eteen konsernin kolmessa tytäryhtiössä.  

Prog-It toimii Saxon kokonaisvaltaisena IT-kumppanina auttaen kaikessa laitehankinnoista järjestelmäkehitykseen.  

Yhteistyö Prog-It:n kanssa on tuonut meille yleistä kehitystä IT-asioissa.

Pitkäaikainen IT-yhteistyö ja tuki

Yhteistyö Saxo Oy:n kanssa on kehittynyt nykyiseen muotoonsa jo vuosikymmenen ajan. Toimitamme Saxolle kaikki IT-palvelut. Kokonaisvaltaisen IT-kumppanuuden tarjontaan kuuluu muun muassa käyttäjätuki, ylläpito, palvelinten ylläpito, laitehankinta sekä järjestelmien kehitys.  

“Yhteistyö Prog-It:n kanssa auttaa meitä kehittymään seuraavalle tasolle. Normaalia tukeahan saa melkein mistä tahansa, mutta se, että kehitys toimii, on ollut yhteistyömme suurin hyöty”, kertoo Saxo Oy:n toimitusjohtaja Jari Vuorinen.  

Kumppanuus kattaa joustavan tuen kaikissa tietoteknisissä tarpeissa ja ulottuu tarvittaessa myös kolmansien osapuolten kanssa toimimiseen. “Prog-It on tukenut meitä tietoteknisissä tarpeissamme erittäin hyvin. Prog-It on esimerkiksi toiminut meidän edustajanamme verkkokaupan toimittajan suuntaan ja katsonut, miten järjestelmät saadaan toimimaan mahdollisimman hyvin yhteen”, Vuorinen summaa.  

Luotettavat IT-palvelut kasvun tukena

Vuorisen mukaan IT-yhteistyö on mahdollistanut Saxon kasvua. Vuorinen kertoo, kuinka IT-palvelut ovat osaltaan kriittisiä kasvun toteutumiselle:  

“Meillä on tapahtunut paljon yrityskauppoja. Näiden integroiminen nykyisiin järjestelmiimme ja liiketoimintatapoihimme ei olisi ollut mahdollista, ellei mukanamme olisi ollut Prog-It:n kaltaista kumppania.”  

Hyvin sujunut yhteistyö jatkuu ja kehittyy entisestään IT-manager-palveluilla.  

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!