Outokumpu

Petri_outokumpuProg-It Oy on jo vuosia tuottanut tuontitullaukseen liittyviä ohjelmistopalveluita Outokumpu Oyj:lle. Vuonna 2015 olimme yhtenä toimittajana laajemmassa teräsrullien logistiikkaan liittyvässä projektissa. Sen tavoitteena oli tehostaa logistiikkaprosessia lisäämällä tilausten seurattavuutta ja vähentää niiden käsittelyyn liittyviä potentiaalisia riskejä. Meidän roolimme oli toimittaa käsipäätejärjestelmä olemassa olevan MES-järjestelmän tueksi ja jatkeeksi. Toimittamamme järjestelmä toi lisäarvoa asiakkaalle kun tilausten seurattavuus ja hallittavuus paranivat merkittävästi.

Outokummulla on jatkuva varmuus siitä, että tilatut tuotteet päätyvät aina oikeille loppuasiakkaille. Projekti sopi meille täydellisesti. Ketteränä ohjelmistotalona pystyimme tehokkaasti tuottamaan asiakkaan tarpeen mukaisen ja näköisen järjestelmän. Hoidimme projektin kokonaisvaltaisesti alusta loppuun: tarpeiden määrittelyn, järjestelmän tuotannon ja toimituksen, käyttäjien koulutuksen paikan päällä sekä käyttöönoton tuen.

“Lopputulos ja käyttöönotettu kokonaisuus on toimiva ja hyvä! Kokonaisuutena voin todeta, että hyvällä asenteella ja yhteistyöllä on maaliin päästy.”

Petri Miettinen
Projektipäällikkö
Outokumpu Oyj