Järjestelmäkehitys

Olemme liiketoimintakriittisten ohjelmistoratkaisujen kehittämisen ammattilaisia – tämä on erikoisalaamme ja siihen keskitymme. 

Toimiala ei ole este; olipa kyseessä rahoitus, tuotantoteollisuus, B2C tai jokin muu, tunnemme ne kaikki. Tarvittaessa liiketoimintakonsulttimme auttavat yhdistämään liiketoimintastrategian ja ketterän järjestelmäkehityksen, jotta kokonaisuus palvelisi liiketoiminnan kehittämistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mitä teemme

Ohjelmistokehitys

Kehitämme asiakaskohtaisia räätälöityjä järjestelmiä, jotka tehostavat prosesseja, parantavat tehokkuutta ja tukevat liiketoiminnan tavoitteita. Kun valmisjärjestelmä ei riitä, me autamme.

Konsultointi

Autamme organisaatioita liiketoiminnan kehittämisessä ja tehostamisessa digitalisaation avulla. Toimimme yritysjohdon luottokumppanina ja varmistamme, että yritys saa kaiken digitalisaation tuoman kasvupotentiaalin hyödynnettyä.

Miten toimimme

Prog-It Ratkaisut

Projektitoimitukset

Toimitamme liiketoiminnan tarpeita ja kehittymistä tukevan järjestelmän avaimet käteen periaatteella, kattaen kaiken liiketoiminnan kehittämisestä ja teknisen arkkitehtuurin suunnittelusta tuotantokäytön aikaiseen tukeen ja ominaisuuksien jatkokehitykseen. 

MirzaProg_IT

Kehittäjätiimit

Työskentelemme osana asiakkaan tuotekehitystä vastaten olemassa olevan tuotteen osan tai kokonaan uuden tuotteen kehittämisestä.  Integroidumme asiakkaan prosesseihin sekä järjestelmiin. Olemme osa tuotekehitystiimiä. 

Lisäresurssit

Tarvitsetko lisää kehitysresursseja joko tilapäisesti tai pidemmälle ajanjaksolle? Kokeneet ohjelmistokehittäjämme täydentävät yrityksen omaa tuotekehitysosastoa joustavilla toimintamalleilla, asiakkaan tarpeen mukaan. 

yhteystiedot

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.