OHJELMISTOPALVELUT

Infra-, konesali- ja konsultointipalveluiden lisäksi meillä työskentelee myös tiimi ohjelmistokehittäjiä. Tiimiimme kuuluu arkkitehdin ja projektipäällikön lisäksi osaavat ohjelmistosuunnittelijat. Tuotamme asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja työelämän haasteita ratkaisemaan. Luonteeltamme olemme ketterä ja joustava tiimi, jolle mikään ei ole mahdotonta. Valmisohjelmistojen lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä, täysin asiakkaan tarpeeseen kohdennettuja ohjelmistoja. Valmisohjelmistojemme käyttöönotto on helppoa ja nopeaa konesaleistamme. Ohjelmistopalveluidemme asiakkaana on niin pieniä, kuin suuriakin yrityksiä.

Alla muutama esimerkki toteutuksistamme.

RESURSSIENHALLINTA – CASE LTQ-PARTNERS

Asiakkaallamme oli huollettavanaan lukuisia kohteita maantieteellisesti eri paikoissa. Kun business kasvoi ja kohteita tuli koko ajan lisää, oli huolena että miten saadaan jokaiseen paikkaan oikeita resursseja ja koneita oikea määrä. Toisin sanoen töiden hallitsemiseen tarvittiin visuaalinen työkalu helpottamaan työnjohdon arkea. Meidän Resursa-resurssienhallintaohjelmisto räätälöitiin asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Asiakas pystyi sen avulla yhdellä silmäyksellä varmistamaan että oikea määrä resursseja on varattu jokaiseen kohteeseen. Tällä varmistettiin että yksikään toimenpide ei jää tekemättä.

LOGISTIIKKAYRITYKSEN ERP – CASE STEVECO

Asiakkaamme hoitaa kaikki huolintaan, tullaukseen ja passitukseen liittyvät toimenpiteet räätälöidyllä Transport-ohjelmistollamme. Ohjelmistolla hoituu jouhevasti myös asiakaslaskutus, kateraportointi ja kuluseuranta. Palvelu tuotetaan omasta konesalistamme jolloin asiakkaalle ei tullut laiteinvestointeja hankinnasta. Myös ylläpito ja palvelun valvonta hoituvat infrapalveluidemme kautta.

KÄSIPÄÄTE – CASE OUTOKUMPU

Olemme jo vuosia tuottanut tuontitullaukseen liittyviä ohjelmistopalveluita Outokumpu Oyj:lle. Vuonna 2015 olimme yhtenä toimittajana laajemmassa teräsrullien logistiikkaan liittyvässä projektissa. Sen tavoitteena oli tehostaa logistiikkaprosessia lisäämällä tilausten seurattavuutta ja vähentää niiden käsittelyyn liittyviä potentiaalisia riskejä. Meidän roolimme oli toimittaa käsipäätejärjestelmä olemassa olevan järjestelmän tueksi ja jatkeeksi.

INTEGRAATIOT – CASE MIDSONA

Tuotamme asiakkaallemme sanomamuunnospalvelua. Käytännössä vastaanotamme keskusliikkeiden tilaussanomia, muunnamme ne haluttuun muotoon ja toimitamme eteenpäin käsiteltäväksi. Integraatiot tässäkin tapauksessa hoituvat kauttamme ympäristöstä tai sanomatyypeistä riippumatta.

MUUTTOYRITYKSEN TOIMIALAOHJELMISTO – CASE FLYTTPOOLEN

Ohjelmistoryhmämme ylläpitää ja kehittää muuttoliiketoiminnassa käytettyä Transport Relocation Module -ohjelmistopakettia. Asiakkaamme Flyttpoolen kanssa kehitetyn ohjelmiston lisätietoja saat helposti myynnistämme. Liiketoiminnan tyytyväisyys toimintaan räätälöidyllä ohjelmistolla on taattu ja näkyy lopuksi viivan alla myös tuloksessa!