OHJELMISTOPALVELUT

Infra-, konesali- ja konsultointipalveluiden lisäksi meillä työskentelee myös oma ohjelmistotiimi. Tiimiimme kuuluu arkkitehdin ja projektipäällikön lisäksi osaavat ohjelmistosuunnittelijat. Tarkoituksemme on tuottaa asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja työelämän haasteita ratkaisemaan. Luonteeltamme olemme ketterä ja joustava tiimi jolle mikään ei ole mahdotonta. Ratkaisumme ovat usein kokonaan uusi tuote jossa hyödynnetään olemassa olevaa pohjaratkaisua. Portfolioomme kuuluu myös valmiita tuotteita joiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Alla muutama esimerkkicase.

RESURSSIENHALLINTA – CASE LTQ-PARTNERS

Asiakkaallamme oli huollettavanaan lukuisia kohteita maantieteellisesti eri paikoissa. Kun business kasvoi ja kohteita tuli koko ajan lisää, oli huolena että miten saadaan jokaiseen paikkaan oikeita resursseja ja koneita oikea määrä. Toisin sanoen töiden hallitsemiseen tarvittiin visuaalinen työkalu helpottamaan työnjohdon arkea. Meidän Resursa-resurssienhallintaohjelmisto räätälöitiin asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Asiakas pystyi sen avulla yhdellä silmäyksellä varmistamaan että oikea määrä resursseja on varattu jokaiseen kohteeseen. Tällä varmistettiin että yksikään toimenpide ei jää tekemättä.

LOGISTIIKKAYRITYKSEN ERP – CASE STEVECO

Asiakkaamme hoitaa kaikki huolintaan, tullaukseen ja passitukseen liittyvät toimenpiteet räätälöidyllä Transport-ohjelmistollamme. Ohjelmistolla hoituu jouhevasti myös asiakaslaskutus, kateraportointi ja kuluseuranta. Palvelu tuotetaan omasta konesalistamme jolloin asiakkaalle ei tullut laiteinvestointeja hankinnasta. Tällöin myös ylläpito ja palvelun valvonta hoituu meidän infrapalveluiden kautta.

KÄSIPÄÄTE – CASE OUTOKUMPU

Olemme jo vuosia tuottanut tuontitullaukseen liittyviä ohjelmistopalveluita Outokumpu Oyj:lle. Vuonna 2015 olimme yhtenä toimittajana laajemmassa teräsrullien logistiikkaan liittyvässä projektissa. Sen tavoitteena oli tehostaa logistiikkaprosessia lisäämällä tilausten seurattavuutta ja vähentää niiden käsittelyyn liittyviä potentiaalisia riskejä. Meidän roolimme oli toimittaa käsipäätejärjestelmä olemassa olevan MES-järjestelmän tueksi ja jatkeeksi.

INTEGRAATIOT – CASE MIDSONA

Tuotamme asiakkaallemme sanomamuunnospalvelua. Käytännössä vastaanotamme keskusliikkeiden tilaussanomia, muunnamme ne haluttuun muotoon ja toimitamme eteenpäin käsiteltäväksi. Integraatiot tässäkin tapauksessa hoituvat kauttamme ympäristöstä tai sanomatyypeistä riippumatta.

MUUTTOYRITYKSEN TOIMIALAOHJELMISTO – CASE FLYTTPOOLEN

Ohjelmistoryhmämme ylläpitää ja kehittää muuttoliiketoiminnassa käytettyä Transport Relocation Module -ohjelmistopakettia. Asiakkaamme Flyttpoolen kanssa kehitetyn ohjelmiston lisätietoja saat helposti myynnistämme. Liiketoiminnan tyytyväisyys toimintaan räätälöidyllä ohjelmistolla on taattu ja näkyy lopuksi viivan alla myös tuloksessa!