Luottamukseen perustuvaa kumppanuutta

Ravintolakolmio-konserni on 40-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 15 yksilöllistä ravintolaa pääkaupunkiseudulla, 3 yhteistyöravintolaa sekä tilitoimisto Diafora Oy. Konserni työllistää kaikkiaan noin 200 henkeä. Ravintolakolmio-konserni on tunnettu omaleimaisista, jopa klassikon maineen saaneista ruokaravintoloista Helsingin keskustassa. Jokainen ravintola on yksilöllinen ja persoonallinen – aina ruokalistaa, klassikkoannoksiaan sekä eri sesonkeihin pohjautuvia teemaviikkoja myöten.

Prog-It:n ja Ravintolakolmion pitkäaikainen yhteistyö käynnistyi vajaa kymmenen vuotta sitten IT-ympäristön kartoituksesta ja siihen liittyvästä konsultoinnista. Ravintolakolmion arvoihin kuuluu vahva sitoutuminen valittuihin kumppaneihin

Olemme avoin, lojaali ja määrätietoinen kumppani, joka kehittää parhaita käytänteitä yhdessä kumppaniensa kanssa.

“Prog-It:n asiantuntijat tuntevat ympäristömme niin hyvin, että ongelmatilanteiden ilmetessä ei tarvitse selittää taustoja ja tilannetta pitkään”

Luottamus keskiössä: Prog-It tukee Ravintolakolmion kasvua ja ICT-haasteita

Prog-It:n ja Ravintolakolmion yhteiselossa nämä arvot ovat toteutuneet käytännössä. – Luottamus on isossa roolissa tällaisessa yhteistyössä, jossa kumppani vastaa koko ICT-ympäristöstä, kertoo Ravintolakolmio-konsernin toimitusjohtaja ja senior partner Jenni Keskinen. Yhteisen taipaleen aikana Ravintolakolmio on kasvanut ja toiminnassa on tapahtunut merkittäviä muutoksia. Järjestelmäuudistusten, remonttien ja muuttojen keskelläkin ravintolaliiketoiminnan on jatkuttava ilman merkittäviä keskeytyksiä. Myös normaalissa päivittäisessä toiminnassa tukea ja apua täytyy saada nopeasti ja asiantuntevasti.

– Esimerkiksi ravintolapäällikkömme saattaa käyttää kymmentä eri järjestelmää työssään. Prog-It:n asiantuntijat tuntevat ympäristömme niin hyvin, että ongelmatilanteiden ilmetessä ei tarvitse selittää taustoja ja tilannetta pitkään, kuvailee Keskinen. – Elämää helpottaa myös kovasti se, että Prog-It on yhteydessä tarpeen mukaan muihin kumppaneihin. Meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä Prog-It:hen, jatkaa Jenni Keskinen.

Prog-It:n joustavuus avainasemassa asiakkaiden ICT-ratkaisuissa

Konserniin kuuluvan tilitoimistopalveluja tarjoavan Diafora Oy:n toimitusjohtaja Liisa Malin kehuu myös Prog-It:n joustavuutta. Tilitoimistossa kriittisiä aikarajoja on paljon eikä työ voi keskeytyä esimerkiksi järjestelmäpäivitysten takia. – Prog-It hoitaa työt tarvittaessa viikonloppuna tai muuna sellaisena aikana, joka sopii meille parhaiten, kertoo Liisa Malin.

Sekä Keskinen että Malin korostavat ICT-kumppanin merkitystä kehitystyössä: – Yhteisissä ICT-tiimipalavereissa käymme läpi liiketoiminnan näkymiä. Prog-It on keskustelukumppanimme jatkuvasti kehittyvissä ja myös monimutkaistuvissa teknologiaratkaisuissa ja ehdottaa meille proaktiivisesti ICT-ympäristömme kehitystoimenpiteitä.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!