faq-kuva120x120FAQ

Haluat varmasti kuulla yhtiöstämme enemmän? Alla Yleisesti Esitettyjä Kysymyksiä (FAQ – Frequently Asked Questions) johon olemme koonneet valmiiksi vastauksia mieltänne askarruttaviin asioihin.

 • + Mikä yhtiö kyseessä?

  Prog-It Oy on pohjoismaisilla markkinoilla paikkansa lunastanut logistiikan ja huolinnan sekä kuljetuksen alan erikoisohjelmistojen valmistaja, softatalo. Olemme perinteikäs 21 vuotta vanha toimija joka tietää mitä tekee. Vahvuutemme on toimialaosaaminen ja asenne.

  Tuotamme myös omalla henkilökunnallamme IT -tukipalveluita ja teemme järjestelmäprojekteja.

  Meillä on omat konesalit ja täysveriset operaattorikelpoiset tilat tuottaa ohjelmistoratkaisumme myös SaaS palveluina tai sijoittaa muita kriittisiä toiminnanohjausjärjestelmiä huostaamme.

 • + Missä toimipisteenne ovat?

  Suomessa pääkonttorimme on Helsingissä. Liikumme silti säännöllisesti itärajalla, Oulussa, Turussa ja Tampereella.

  Venäjällä toimimme Moskovassa Chistye Prudy:llä sijaitsevassa toimistossamme mutta vierailemme säännöllisesti myös Pietarissa.

  Ruotsissa toimistomme sijaitsevat Tukholman keskustassa ja Göteborgissa sataman yhteydessä. Katsothan tarkemmat sijaintimme kansainvälisten sivujen kartta -osiosta?

 • + Milloin olette auki?

  Supportimme palvelee asiakkaita 24/7 tyyppisesti vuoden jokaisena päivänä. Liiketoiminnan jatkuvuus on pääasia, siksi meistä on aina joku hereillä.

  Myynti ja konsultointi ovat yleisesti avoinna 8:30 – 16:30 välisenä aikana, Venäjällä kello 10-18.

 • + Miten voin hankkia ohjelmistojanne?

  Harva toiminnanohjausjärjestelmä on ilman tarpeeseen räätälöintiä valmis tukemaan liiketoimintaanne, kysythän siksi tarjousta esimerkiksi Chatistämme tai yhteydenottolomakkeella?

  Mikäli uskot, että voitte ottaa järjestelmän käyttöön suoraan ilman muokkauksia, voit tutustua ohjelmistoihimme lisää osoitteessa shop.prog-it.net

  Sovi tapaaminen – teemme kartoituksen tarpeestanne ja annamme tarjouksen!

 • + Mitä ratkaisuja tuette?

  Annamme normaali toimistokäytössä tarvittavien ohjelmistojen käyttöönotto- ja käytönopastusta. Yritys- ja erityisohjelmistojen osaamisemme on erittäin laajaa. Mikäli kyse on toimialastamme, uskoisimme osaavamme sen melko suurella varmuudella!

 • + Ymmärrättekö jotain tullauksesta?

  Väittäisimme olevamme tämän alueen vahvinta tietämystä jota tietotekniikka ihmisistä voi löytyä. Vastaus on siis vahva kyllä.

  Sen lisäksi olemme varastoinnin ja kuljetuksen alan moniosaajia, konsulttimme ovat itsekin työskennelleet alalla ja osaavat varmasti kertoa parhaita käytäntöjä alalla.

 • + Teettekö integraatioita?

  Tuotamme eri järjestelmien välisiä integraatioita päivätyönämme. Ratkaisun ei tarvitse välttämättä olla meidän oma vaan teemme monesti myös kolmansien tai neljänsien osapuolten ohjelmien välisiä ratkaisuja.

 • + Mitä tekniikoita käytätte?

  Pääsääntöisesti toimimme Microsoft -maailmassa, käytämme ja tuotamme Windows alustoille sopivia järjestelmiä. Meillä on myös tarjoomassamme ratkaisuja jotka ovat alustariippumattomia ja toimivat esimerkiksi HTML5 tai IOS ympäristöissä.

 • + Avoin lähdekoodi, rajapinnat, BYOD ja avoimuus?

  Tuemme yleisimmin käytettyjä rajapintoja, EDI, XML, REST, SOAP, jne. Ohjelmistomme eivät ole valitettavasti avointa lähdekoodia eikä niitä jaeta ilmaiseksi internetissä. Suhtaudumme kuitenkin positiivisesti avoimen lähdekoodin järjestelmiin ja olemme kurkkineet monen konepellin alle historiassa. Väittäisimme, että mikä tahansa tarve saadaan ratkaistua. Olemme avoimia kaikelle.

  Myymme halutessasi laitteita mutta emme sido toimintaamme mihinkään yksittäiseen merkkiin. ”Bring Your Own Device” on meille OK ja tuemme teitä ottamaan käyttöön eksoottisiakin työkaluja!

 • + Miten takaatte osaamisenne?

  Sertifioimme henkilökuntaamme omiin ohjelmistoihimme ja valmistajien erilaisin ohjelmistoin. Asiantuntijoidemme sertifikaattilistat ovat vaikuttavaa luettavaa, kerrothan mikä alue teitä eniten kiinnostaa niin voimme kertoa tästä lisää?

 • + Oletteko sosiaalisessa mediassa?

  Yhtiöllä on Facebook-sivustot ja aloittelemme parhaillaan myös LinkedIn-kanavan käyttöönottoa. Käy tykkäämässä sivustamme?

 • + Onko teillä joku demo ohjelmistanne?

  Olemme tehneet demosivuston jossa voit käydä tutustumassa ohjelmistoihimme. Demosaitti löytyy osoitteesta gq.pgnet.fi mutta tarvitset sinne käyttäjätunnukset. Otathan myyntimme yhteyttä ja pyydät tunnuksien lisäksi opastusta riippuen siitä mihin järjestelmään haluat tutustua?

  Demosaitti toimii Citrix Reciever ohjelmiston päällä, support@prog-it.net palvelee mikäli tämän käytössä on ongelmia.

 • + Mikä on Master Class?

  Pidämme säännöllisesti tilaisuuksia joita kutsumme tällä nimellä, Master Class. Tilaisuuksia pidetään toimistoillamme suurimmissa kaupungeissa ja joskus road-show tyyppisesti esimerkiksi Kalingradissa tai muissa satamakaupungeissa.

  Tilaisuuksissa on ajankohdasta riippuen eri agendoja. Olemme käyneet pääsääntöisesti omia ohjelmistojamme läpi mutta välillä vieraanamme on ollut myös ulkoisia esiintyjiä esimerkiksi juridiikan tai muun erityisalueen saralta. Tilaisuuksia on pidetty viimeisen vuoden aikana noin 14 kappaletta, saamamme keskivarvo välillä 1-5 on ollut 4,6 arvoista.

  Tilaisuudet ovat suunnattu yritysasiakkaillemme joiden yhteyshenkilöille haluamme kertoa ohjelmistoistamme lisää. Paikalla on monesti myös meille aiemmin tuntemattomia uusia potentiaalisia asiakkaitamme jotka haluavat tutustua käyttäjäkuntaamme.

  Vanhojen Master Class tilaisuuksien materiaaleja löydät tiedoitteet kohdasta.

 • + Kerrotteko jonkun referenssiasiakkaan?

  Ehdottomasti ja mielellämme. Kerrothan vaan minkä erityisalan osaajaa etsitte, järjestämme teille mahdollisuuden puhua elävän asiakkaan kanssa puhelimessa. Myös Master Class on hyvä tilaisuus tavata muita toimijoita. Otathan yhteyttä niin kerromme lisää?

 • + Pääseekö teille töihin?

  Katsothan rekry.prog-it.net kohdasta avoimet työpaikkamme. Työllistämme myös kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita mutta näistä ilmoitetaan kun se on ajankohtaista, myös samalla sivustolla. Mikäli olet monilahjakkuus ja et halua odotella paikan avautumista, laita avoin hakemus osoitteeseen rekry@prog-it.net niin palaamme asiaan.

Jos vielä jäit miettimään jotain, otathan yhteyttä sales@prog-it.net niin vastaamme pikaisesti!