Verkkotunnuspalvelut

Tarjoamme verkkotunnuspalveluita yrityksille kotisivu-, ja sähköpostiosoitteiksi. Kysy lisää palvelusta myynnistämme.

Verkkotunnus vaatii toimiakseen ylläpidetyn palvelimen. Nimipalvelin vastaa verkkotunnuksen ohjausten ylläpidosta sekä jatkorekisteröinneistä. Hallitsemme verkkotunnuksen nimipalvelinohjauksia puolestanne. Seuraavassa on tarjoamamme verkkotunnuspalvelut:

  • DomainPark – Verkkotunnukselle jonka käyttötarkoitus ei ole vielä varmaa. Ylläpidämme verkkotunnusta nimipalvelimillamme ja se on varattuna yritykselle.
  • Domain Redirect – Olemassa olevan verkkosivun tai sähköpostipalvelun ylläpito nimipalvelimillamme, palveluiden sijaitessa toisaalla.
  • Domain Secondary – Palveluun voi liittää useita verkkotunnuksia lisäpalveluna. Palvelimemme voi olla toissaijainen niinsanottu varmistava nimipalvelin tai meillä ylläpidossa olevan nimipalvelun toinen erillinen nimi jossa on ohjaus samaan kohteeseen.

Teknistä lisätietoa domain nimien rekisteröinnistä.

Rekisteröimme seuraavia nimipalveluita:

Lisäksi saatavilla on useita muita eri tarkoituksiin myönnettäviä päätteitä joiden listaa hallitsee kansainväliset registrantit ja viimekädessä ICAAN.

Kaikkien edellämainittujen domainien ylläpito tehdään Prog-It toimesta omissa luotettavissa ns1.pgnet.fi ja ns2.pgnet.fi palvelimilla joissa käytetään FusionLayer Inc (entinen Nixu) ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjelmistoja. Otathan yhteyttä support@prog-it.net-osoitteeseen ennen kuin ohjaat itse omia nimipalveluitasi näille palvelimille – autamme siirrossa mieluusti.

Mikäli haluat ilmoittaa nimipalveluongelmasta tai verkkoosi on tullut ei-toivottua liikennettä, käytämme www.ripe.net ohjeistuksen mukaista abuse -osoitetta. Nopeimmin saat silti vastauksen yllä olevasta Supportista.